lørdag 20. desember 2008

Ferdig!

Jula er i boks; pakker, mat, pynt, juletre, you name it - we have it :) Handleseansen ble avsluttet med en overraskende rolig ettermiddagsrunde på det nærmeste storsenteret, ble faktisk ikke svett engang, til tross for at alle var med og relativt mange andre også var på handlings. De to siste gavene ble pakket inn nettopp, fryser og kjøleskap er fulle, og freden kan senke seg! Vi har igjen én arbeidsdag før det er endelig ferie, men det skal nok gå fint det også.

Her er årets julekort, nå er det vel fremme hos mottakerne og kan vises uten å "spoile". Vi har også fått mange flotte kort, og bildekortene får henge fremme og de bidra til julehygge på kjøkkenet. Noen av leserne kjenner kanskje igjen sitt kort - takker og bukker!
Jeg har nesten holdt intensjonen om å pakke gaver i gråpapir. Noen har fått fint prikkete Tilda-papir, men det blir egentlig det samme, siden begge typer papir kan resirkuleres fremfor å kastes i restavfallet. Til slutt må jeg vise frem julefavoritten, nemlig englespillet. Det er en mer nymotens variant enn de gode gamle med sånne pinner som hang ned og faktisk spilte når hele greia gikk rundt, men mer behagelig å bruke siden den ikke lager lyd:Nå skal sofaen og lørdagsmagasinene inntas i selskap med sjokkis - ha en fin aften!

2 kommentarer:

silje-sin sa...

Det høres ut som dere har full kontroll før jul, så deilig! Vi er nesten i mål her også, jeg pakker inn de siste gavene nå, og vi mangler bare mat og juletre. Nå skal det bli godt med juleferie! Jeg ønsker deg og dine en riktig god jul, herlig julekort;) klem fra silje.

OdaAnna sa...

Så deilig å være helt ferdig da! Her gjennstår mathandling og litt vask, så ligger ikke så dårlig ann her heller:) Ha en fin søndag!