torsdag 18. desember 2008

Litt nytt og en gardinidé

I dag har det kommet litt nytt småinteriør i hus, lett å bli fristet når man er på julegaveshopping, gitt... ;)

Herlig fuglebrett i sink fra House Doctor, som skal henges utenfor kjøkkenet så vi kanskje kan kikke på pip-pip'er og gjøre mer fornuftige saker med brødrester enn å kaste dem:
Lite stettefat med lokk til feks brente mandler i disse juletider, samt en løper til spisestuebordet:
I tillegg så jeg en aldeles herlig gardin fra House Doctor, som jeg funderer på å ha i stuen i customized versjon. Det er et fag med bredde 1.40 cm, med en liten kappe øverst, ca 40 cm lang tenker jeg, kantet med blonde og med et monogram på. Knytefesting på toppen. Finnes i flere varianter, men jeg tenker på den helt hvite (bilder funnet ved Google, fra ebay-annonser):
Hva tror dere om å lage en sånn opprullingsgardin av den ved å kappe av litt på lengden (er 220 cm) og så sy på et par blondebånd á la bildet fra Ett hus i vitt for å erstatte gardinene ved skjenken på bildet nederst? Eller blir det for mye når det er en ekstra kappe på kanskje? Kom gjerne med innspill hvis noen har noen tanker om dette :)

1 kommentar:

Tulip sa...

Tror det blir fint med opprullingsgardin over skjenken. Tror ikke det gjør så mue at det er en ekstra kappe på stoffet, det syntes nesten ikke.