søndag 14. desember 2008

En helg i hjemmekosens tegn

Tredje søndag i advent, og endelig har noen nisser fått komme frem. Det har vært en utrolig avslappende helg, ingen avtaler, og ro til å gjøre både dette og hint i huset. Blant annet er gardiner vasket, støv tørket, lekehylla i stua ryddet, vinduskarmer klargjort for julepynting, og masse godt av mat fortært. Samboeren prøvde seg på hjemmelaget karamellpudding for første gang, så i dag har vi hatt søndagsmiddag med skikkelig dessert. Jentene syntes ikke det var noe godt, men da blir det mer på de voksne ;)
Tiril har vært i bursdag begge dagene, og har ellers vært mye sammen venninnen sin fra nabolaget. Litt småpusling hjemme sammen med lillesøster har det også blitt. Thea er flink til å sysselsette seg selv, men har hjulpet til både med støvsuging og støvtørking i dag :) På bildene holder de på med perling og lek med mummufigurer.Slik ble det med plakaten på plass på veggen: I kveld kom altså julepynten fram til slutt. Jeg har drøyd det ettersom jeg ikke har kommet helt i julestemning ennå, og i tillegg synes det har vært så lyst og fint i stua, men nå var det etterlyst av Tiril. Noen røde inslag har det derfor blitt. Disse koselige karene under her ble kjøpt i USA for 6 år siden, og har fått plass godt oppe på veggen så de kan være med oss videre i hel tilstand. Julekortholderen fra Tilda sydde jeg da Tiril var baby, den er på plass på fast sted.

1 kommentar:

Anka sa...

Hyggelig helg:) Så søte barn du har. De har sikkert store forventninger til julen. Husker hvordan jeg selv var. Ha en fin uke:)