lørdag 1. november 2008

Lørdag og gavedryss

Lørdagskvelden har kommet, og roen senker seg. Det ble Ikea-tur, og køyeseng, bordplate med ben og sisalteppe til hjemmekontoret er kommet i hus. På mandag skal jeg handle maling til køyesenga, den må males før den tilpasses i bredden og monteres, for når det er gjort må det vel nesten motorsag til for å få den ut igjen... Er det noen som har tips til malinga, kanskje? Vi har vegger i lys antikk og lister og vindu i eggehvitt, så i utgangspunktet tenkte jeg eggehvit. Men har skjønt at det finnes mange andre fine hvitfarger, så tips mottas gjerne :) Og hva slag blankhet bør man bruke? Tenkte forresten å male den ene tallerkenhylla i samme farge som senga.

Ellers må jeg jo blogge om litt gavedryss som overraskende har kommet i dag. Nabo Kristine kom med sjokolade, én ny en jeg ikke har sett før som heter Brejk, og den fristende saken på bildet som heter noe så lovende som Divine. Den skal testes seinere i dag, etter en reprise på westfalerpizzaen :) Overnattingsgjestene våre kom med noe jeg gleder meg til å teste ut i morgen kveld før en ny uke skal igang, nemlig duftlys, badesalt og en sånn skrubbesvampsak - det er duket for en deilig egostund i badekaret! Og jentene vil nok også teste badesaltet etterhvert :) Tusen takk, det er så deilig med sånne uforutsette oppmerksomheter!

Ha en herlig lørdagskveld!
Posted by Picasa

1 kommentar:

simmas hus sa...

Mm, så deilig ut med sjokolade. Jeg maler en del, og har m.a brukt eggehvitt med glans 40 på en tallerken hylle. Har hørt at caffe latte er en fin farge...
Klem Simms Hus