fredag 14. november 2008

Helgeplaner

De fleste tenker aktivt på jul og julepynt for tiden. Jeg er ferdig med julekalenderne og i gang med julegavene, men hadde jeg kunnet velge ville jeg hatt det som på bildet under fremfor vinter og jul... Julestemingen kommer vel tidsnok, MYE tid igjen enda :)


Tiril, sommeren 2007

Jeg gleder meg til i morgen kveld - 16 damer fra nabolaget skal samles hos én av oss for årets julebord med tapas, godt i glasset og høy stemning! Så deilig med fest 100 m unna hjemme :) Jeg har morgenøkt i morgen sånn at jeg kan få sove litt på søndags morgen, og bør vel se å komme meg i kassa. Ønsker dere en god helg!

3 kommentarer:

Cathrine sa...

Må si meg enig der ja... begynt med kalender gaver og julegaver ikveld. men kunne like gjerne vært sol og sommer for meg ja...;) julebord i nabolaget hørtes koselig ut. Herlig å ha slike gode naboer. Nattinatt

MonaLisa sa...

Mmm hørtes fristende ut gitt! Er snart ferdig med kalender og gaver, men synes nå at det er bare stas med jula jeg :) Kos deg masse med jentene. klem

Anonym sa...

Du er med i trekningen av juleskiltet..! (og det ligger en artikkel om Thanksgiving på blog'en min - en tradisjon vi bør ta til oss!)