onsdag 12. november 2008

Julekalenderbonanza

Å du hildrande du, 48 pakker skal i gråpapir og sorteres i passende rekkefølge i kveld (evt ila uka...!)! Første år med dobbelt opp, samtidig som jeg aldri har vært så tidlig ute, så all in all er jeg happy. Har et ønske om å være ferdig med julegavene i løpet av november også, har heller aldri skjedd før. Greit å gå høyt ut, men kan ikke love at jeg innfrir ;)
Og Sessan - se hva jeg fant! Myk og deilig, julegave til minstemor :)
De hadde Hinkel-Pinkel også, mulig han må få komme til oss også :)

11 kommentarer:

2store2smaa sa...

Jeg er IMPONERT! Så tidlig ute! Jeg har vært på et lite raid for å finne kalendergaver i dag, her er det også første året med dobblet opp. Jeg har to gutter, og tror kanskje det er lettere å finne småting til jenter enn gutter....Men mulig jeg tar feil der altså! Kjøpte litt småbiler, klistremerker, såper osv, blir nok stas likevel!

Ha en fortsatt fin kveld!

Og PS - jeg kjøpte gardinene du tipset om! Fikk sydd de til i kveld, og jeg er kjempefornøyd!! Tusen takk for tipset!

Cathrine sa...

faktisk godt igang med kalendergavene jeg også... gleder meg til å begynne med dem:) er X 2 her i huset også så det blir da noen:) men koselig..

Christel - Bakketun sa...

Åhh hvor fant du hoppsi daysi? Har en mildt sagt STOR fan hjemme ;)

Blå-hvit samlemani sa...

Jammen er jeg imponert! Du har jo hele kontrollen..

jeg har sikkert kjøpt 2.3 til hvert barn jeg..ikke søren jeg klarer 72. Tidligere har jeg gitt dem litt finere gaver hver 3 dag, og det tror jeg blir realiteten i år også... ( eller muligens bare i helgene) Jeg kjøper heller litt finere ting, de har hå altfor mye uansett. 12 åringen er den verste å handle til..
Ha en fin dag!

Jorunn sa...

WOW, dette er imponerede!! Kjempebra jobba! Masse littlest pet shop ser jeg, har ei som er veldig begeistret for dem jeg og :) Dette blir populære kalendere!
Klem fra Jorunn

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

WOW, har du kommit så långt!! Jag böjer mig i støvet & säger grattis ;)

Å duamig en sådan Upsi daisy är just vad prinsessan önskar!!! Ski var det, hmmmm vem känner jag som bor i närheten där??? Tänka, den må vi få tag i ;)

TUUUUUUSEN tack för tips!!

God klem & njut dagen

Bjørkely sa...

Det er jo artig å se at noen av oss er effektive..
Har nettopp telt over kalender gavene og jeg hadde bare 5...
Må en runde på sentrene i helgen tror jeg

pepperkverna sa...

Her var mye stas! Det må jo være en drøm å bli ferdig med julegaver i november. jeg er glad om jeg rekker det tli julaften......Hege

Snåta sa...

Ja, hvor har du kjøpt Hopsy Daisy??

Huset på kollen sa...

Hopsy daisy fant jeg i en Brio lekebutikk på Ski Storsenter :)

mali-mo sa...

Så flink du er som er tidlig ute med julegavene ;) Ja, jeg har sett drømmehagendukkene, men finner ikke Makka-pakka. Det er lillemaliens desiderte favoritt....

Koselig blogg du har!