tirsdag 11. november 2008

Lovely Liatorp

Liatorp is in da house! Har siklet på dette bordet lenge, og jammen ville mine foreldre gi det til meg i bursdagsgave da de fikk vite om det :) Synes det er et flott bord, og er overveldet over å få det som gave!Det er litt vanskelig å "style" det synes jeg, det hvite brettet med en plante og masse lys står litt sånn på skrått foreløpig. Cola zero og en kopp sjokkis spanderte jeg til Grey's ;) Er på utkikk etter passende kurver til å ha under bordet, de bør være max 25 cm høye og store nok til å romme bunker med blader, tegninger og lignende. Har noen tips, så kom gjerne med dem!

Tallerkenhylla har fått et strøk maling i kveld, gir den nok ett til i morgen før den er klar for å komme på veggen :)

Ellers er det kos med peis, selv om det er gass. Kanskje egentlig nettopp fordi det er gass - ett trykk på fjernkontrollen og voilà!) Instant varme og hygge, deilig på sånne tåkegrå regndager.

Til slutt må jeg vise frem dagens belønning fra blodbanken. Jeg samler på Mummi-kopper, og nummer 7 i samlingen ble verdens søteste vinterkopp. Se så koselig Mummi og Snorkfrøken har det da, både jeg og Tiril synes denne var helt herlig!

4 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Så fint bordet ditt var da!!
Vi har noen fine kurver fra House Doctor på Hilmers Hus!!!De finnes i mange størrelser!!;)

Ha en super dag!

aase sa...

Lekkert bord!! Jeg skal ha bokskap LIatorp i scrappestua mi!! Liatorp er en flott serie! Synes du hadde pyntet bordt flott jeg!!

Mumiekoppene er helt herlige!!

Bjørkely sa...

Det var noen flotte kopper! koselige..
bordet var forresten også flott! :)

Ann-Helen sa...

Jeg elsker liatorp, dette bordet er høyt på ønskelisten! Kjempeflott det ble hos deg!
Ha en fin kveld!