søndag 14. september 2008

Realiteter

Ok. Jeg har innfunnet meg med de faktiske forholdene nå. Høsten er utvilsomt her, og de siste sommerrestene er borte. Selv om det så er strålende sol, blir det ikke t-skjortevær mer. I natt var det null grader her.

Konsekvens: Parkdresser må frem, likeledes ullsokker, luer, votter, tykke jakker, skjerf. Et bra lager skal med til barnehagen, og det samme må være lett tilgjengelig hjemme.

Problem: Liten gang, ett klesskap på 4 personer. Fullstappet sådan. Rett og slett umulig å vite hva det rommer.
Løsning: Skapet må ryddes. Ingen oppgave man går til med stor lyst.

Men da slagplanen var klar, gikk vi igang med felles innsats og stor iver, så stor at før-bilde ikke var i tankene. Men jeg kan love at det var ille; fleecejakker som ble stappet inn der det var hulrom og ellers MYE støv og utvokste klær. Mini-sykkelhjelmen vi har lett etter flere ganger uten hell, dukket også frem.

Det gikk overraskende fort å få orden i sakene. Nå har alle sin boks med votter, luer osv, og barnehagesekkene som brukes til turdagen én gang i uka har fått fast plass. Vår-/høstjakker er flyttet til kottet, vinterjakker og parkdresser har blitt hentet frem. Far i husets skidress og skisko har fått egen boks med lokk på toppen av skapet. Er strålende fornøyd med resultatet, nå bør det være mulig å holde resten av gangen ryddig fremover!

4 kommentarer:

moa sa...

enig med deg,deilig med lag på lag, skjerf osv...
Må le når jeg leser om problematikken med altfor lite skapplass, til votter,luer,bobledresser.......
et veldig velkjent problem når høsten og vinteren kommer og krever mer plass til klær :0)

Livet er heeerlig sa...

Huff ja det er helt fantastisk hvor mye stæsj det blir med barn :)
Nå må jeg og snart frem med vårt... Skulle gjerne hatt noen kommoder extra nå ja
Ha en flott søndagskveld
*Siv*

*Hege* sa...

Så deilig med orden i sakene:) Det er jo helt utrolig hva en får i hus av klær og dill når en har barn...fine bilder du har lagt ut!!!

Fru H sa...

Det er utrolig hvor mye klær og ting og tang som samler seg opp. Det er tilfredstillene å se når man endelig har fått kontroll over skapet igjen:)