onsdag 24. september 2008

Ny voksduk og høsting i hagen

Fant ut i dag at det er halv pris på alle voksduker hos den lokale blomster- og stæsjbutikken, og sikret meg et par meter lyseblå med prikker. Tenkte på ute neste sommer, men den tas nok i bruk litt inne også før den tid. Oktoberbergknappen er enda større i år enn tidligere. Det var først når jeg leste om det på en av bloggene at jeg skjønte at de er fine å ta med inn, og i dag har jeg pyntet litt med den inne, også i kombinasjon med noen flotte Fairy.

Den tidligere omtalte monstersolsikken skal nok bli til flere mindre utgaver neste år, iallefall har vi prøvd å tørke og ta vare på noen frø. I etterkant har vi lest at frøene bør få tørke litt på blomsterhodet før de høstes, men vi plukket ut en drøss og tørket dem på en avis oppå et skap i stua. Nå er de tørre og skal bo i et kaffefilter til våren kommer :)

1 kommentar:

lykkehuset sa...

Lekker duk!! Er på utkikk etter en ny voksduk selv. Er så kjekt å ha på kjøkkenbordet, når man har to små:) Ha en fin kveld! PS! Du har en skikkelig fin blogg! Liker å stikke innom, selv om det ikke alltid blir kommentarer:)