onsdag 10. september 2008

Lunehjem, pai og prikkekunst

I dag kom pakken fra Lunehjem.no, og som vanlig var det med mer enn bestilt (her har de skjønt hva alle liker, nemlig free stuff!)

Fikk med 2 "pakkelapper" og et nydelig kort, og sistnevnte passet ypperlig i den blå prikkete rammen jeg kjøpte hos Albertines verden sist uke:

Dørmatta jeg bestilte havnet på ved verandadøra foreløpig, og jeg gleder meg til å henge opp sinkkroken med et velkommenskilt ved inngangsdøra.

Ellers har vi testet mer pai i dag. Dagens variant ble oppkuttede epler fra mine foreldres hage, blandet med en pose av Noras jordbær- og rabarbradessert. Som topping en blanding av mel, havregryn, smør og litt sukker. Resultatet ble fortreffelig, helt topp med en dæsj vaniljesaus. Her aner jeg uante variasjonsmuligheter, og også plommene i min brors hage og flere Nora-varianter skal prøves ut denne høsten :)

Til slutt i dag tenkte jeg å vise at prikkedilla sprer seg i familien - her er et av Tirils kunstverk:

5 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Er enig at det er koselig å bestille fra Lunehjem. Jeg fikk også det sammme kortet som en liten ekstra ting. Er artig med ekstra greier!!!;)

Nr. 5 sa...

Åååå så genialt. Nå har jeg gått og vert litt trist for at jeg ikke fikk prøvd ut en oppskrift på jordbær og rabarbarapai jeg har fått....åsåå kommer denne geniale pakken fra NORA! Nå blir det pai likevel, selv om de norske jordbærene og rabarbraen er borte fra butikkhyllene. Juhuuuuuuu :)

Takk for tips!!!

Tulip sa...

Å den paien må jeg prøve ut..høres frisk og god ut, akkurat etter min smak!

Moro med den solsikken i forrige innlegg. Er det mulig å bli så stor?? Må ha hatt gode vekstvilkår!

silje-sin sa...

hei! Åh, den desserten hørtes god ut! Og så må jeg si TUSEN TAKK for awarden du ga meg, det setter jeg stor pris på! Ønsker deg en flott kveld:) klem fra silje.

Albertines verden sa...

Heisan. Hørte rykter om at du hadde vært innom butikken. Det var jo praktiskt å å få gjennomført EU-kontrollen samtidig. Ja, her kan du tro vi venter på høstvarene, håper det ikke drøyer så alt for lenge. Vi som trasker langs hyllene hver dag, trenger noe nytt å se på. Man mister litt lysten til å pynte og ordne her, så da blir det godt med noe nytt i vinduer og på bordene. Velkommen tilbake senere!Forresten åpner vi julebutikken 18. november med julemusikk, pepperkaker og gløgg. For ikke å snakke om ett års bursdag lørdag 15. november. Da blir det litt ekstra tilbud og greier. Ha en fin helg!