tirsdag 2. september 2008

Green Gate - ønske, ønske...Nå er vel denne sesongs Green Gate snart utsolgt de fleste steder :( Jeg har egentlig akkurat oppdaget disse herlige kopper og boller og stæsj, og har skaffet meg litt småtteri. Synes det er så fint med alt mønsteret som kan mikses. Jeg har gått for rødt/grønt-varianter, og måtte bare lage et lite kollasj over noe av det jeg har, og mye av det jeg kunne ønske meg fra inneværende sesong... :)

5 kommentarer:

sandra sa...

jepp!!! DET ER SÅ MASSE FINT, AT DET ER OMTRENT UMULIG Å VITE HVOR DU SKAL STARTE... HAR STARTA MED KOPPENE UTEN HANK. DI KAN JO BRUKES TIL SKÅLER OGSÅ;)

Hulda sa...

Er utrolig mye fint i GreenGate, fikk kjøpt meg endel derfra i sommer. Elsker de tingene. :) Ser at høst og vintersesongen derfra også blir flott. Likte de MonKEYS-ene jeg også. :) Kule!

Heidi sa...

Heisann!

Enig med deg -
GreenGate har bare kjempemye lekkert og det er neimen ikke lett å velg hva en skal ha. Det fine er som du sier, at en kan kombinere både serviser og tekstiler om hverandre og alt matcher. Herlig :O)

Dersom du er på jakt etter noe av vår/sommervarene har jeg fortsatt noe igjen i Bryggerhuset - butikken min. Ellers gleder jeg meg til at de nye høst/vintervarene kommer. Bare kjempemye lekkert der også :O)

Ha en fortsatt fin uke:

:-)

A-mora sa...

Takk for tipset ,men det var hagen på landet bloggen heter. Bordet og lyktene mine er av sink. Bordet er kjøpt på ikea. Er enig med deg at greengate har mye fint. Har lyst på mye fra dem ,men her jeg bor er det ingen som selger det. Ha en fin dag.

Line sa...

Så masse fint du hadde:) Hadde ikkje høyrt om green gate før eg entra bloggeverda, men her inne har eg sett mykje av det... Har fått eit glimt av haustkolleksjonen, og der var det mykje lekkert!!
Monkeyane var utruleg kuule.
Dottera di hadde tatt mange flotte bilder:)
Fortsatt fin torsdagskveld til deg.