søndag 10. august 2008

Shopping i Danmark

Årets sommerferie, del 2, ble tilbragt i Danmark, nærmere bestemt på Jylland og Samsø. Litt shopping ble det selvfølgelig, jeg synes blant annet man kan finne fine interiørting i nonfood- avdelingene hos de ulike supermarkedkjedene, der fant jeg dette som ble med hjem:

Puter til de nye utemøblene i verandakroken:


Litt mer lykte- og lysstæsj (får jo aldri nok av det!):

Bilder til rommet til Thea på 1,5 år (som forøvrig lærte seg å gå mens vi var borte - på tide, og veldig stas for oss alle!):

Litt tøffe sommerklær til min lille nevø:

På Samsø var vi en dag på en bitteliten kafé med det hyggelige navnet Fruen ved fyret, hadde hørt det skulle være et bra sted å lunsje. Lunsjen var ok for voksne, men ikke allverdens for barn. MEN: Kombinert med kaféen var det salg av Green Gate og Rice-produkter, og det var rett og slett Green Gate Heaven! Den søte karen som stod for både salg og servering sa at de førte alle Green Gates produkter, og det var altså så smakfullt utstilt! I de tre vinduene på kaféen var det satt inn glasshyller, og disse var fylt med boller, kopper og skjeer i salig, men fargekooridnert, blanding:


Siden lokalet var så lite og også inneholdt andre spisende gjester, var det vanskelig å få tatt alt i nøyere øyesyn. Man måtte da be de andre gjestene om hjelp til å hente ting fra hyllene mens de spiste, og da tør man jo ikke be altfor mange ganger. Jeg ble litt stresset av det, og følte at jeg ikke fikk "sett fra meg" i første runde, og gikk in én gang til når bordene var tomme :) Som mange andre steder i Danmark viste det seg dessverre at de ikke tok utenlandske kredittkort, men jeg hadde kontanter nok til å få med meg disse skjønnhetene hjem:


Og til min kjære nabo Kristine, som takk for bloggpremieregave, fulgte disse med:


Sist, men ikke minst, må jeg vise frem kuppet fra et ellers ganske tragisk bruktmarked - min første og etterlengtede tallerkenhylle! Den skal males hvit, og sannsynligvis inngå i høstens tv-vegg-prosjekt, som ellers muligens også vil involvere et konsollbord og en Bourgie-lampe :)

Alt-i-alt altså veldig fornøyd med shoppingdelen av ferien! Det ble ikke brukt sååå mye tid på shopping da, og jeg må jo nevne at det ble plenty med avslapping, spising, krabbefiske, strandliv, fornøyelsespark og alt som hører en skikkelig Danmarksferie til :)

4 kommentarer:

Livet er heeerlig sa...

Å så mye fint du har kjøpt deg :)
Ble skikkelig misunnelig på alle Green Gate tingene!!!
Godt å komme hjem fra ferie med så mange godsaker
Ha en finfin søndagskveld
Hls Siv

Litt av Mitt sa...

Så mye fint du fikk kjøpt deg! Ja det er utrolig mye fint å få kjøpt i Danmark, og til en billig penge :0)

MOLLY sa...

Firmaet heter VINDEX :)

her var det masse fine innkjøp;)

Silkepapir sa...

Så hyggelig at du har startet blogg! Skikkelig fin er den:)
Også er jeg veldig glad i Danmark, og spesiellt shopping der.
Jeg kommer gjerne å hilser på en dag, hvis ikke er det jo ikke langt ned til oss i svingen heller!

Hilsen fra
Karianne