lørdag 26. juli 2008

Sommer i hagen og ny verandakrok

Stort sett hele første og deler av andre ferieuke ble brukt på å lage en levegg og hyggelig krok på den til nå så nakne verandaplattingen. Den er veldig vindutsatt, og det blåser stort sett alltid her oppe på kollen ettersom hele skogen snart er fjernet for å gi plass til nye hus. I tillegg har vi følt oss litt på utstilling, ettersom ingen hekker har vokst til enda og vi også har en gangsti som går rett forbi verandaen. Her er et inntrykk av før-situasjonen:Så resultatet, i dagslys og kveldskoslys (igjen takk til amatørfotografsambo som kan endre lukketider og sånne ting for å ta fine bilder i alle slags lys!):


Litt maling mangler på toppbordet og kanskje enda litt mer planter og kos, men vi er veldig fornøyde og har brukt den hver kveld med masse tente lys nå i den deilige varmen! Nye møbler ble det jammen også, en hagemøbelgrossist i nærheten har gått konkurs og jeg fikk de trip trap-liknende hvite møblene jeg har siklet på! Puter er ikke anskaffet enda, men en Ikea-Ludde har fungert bra så langt :)

Jeg nyter også synet av alle blomstene i hagen om dagen, nå blomstrer alt som mest og det har kanskje forandret seg når vi har vært borte på ferie en stund. Derfor har jeg foreviget litt nå:
Nyt sommeren fortsatt!

Ingen kommentarer: