tirsdag 29. juli 2008

Gave og knapper

Min gode nabo Kristine kom med "grattis med blogg"-gave i går kveld, og disse herlige tingene ble straks tatt i bruk i leveggkosekroken :) Tusen takk!


Vil ellers vise frem noen flotte knapper jeg har bestilt fra Snella og Petronella.
Disse heter Rampeunger, og er noen av de artige og kreative produktene de lager og selger. For de damer som skal gifte seg snart (hei Hege!) er det også gode idéer for morgengave til sin kjære ;)
Nå bærer det ut på tur på jakt etter ny kameralinse før ferien, så blir det vel en del pakking resten av dagen før Danmarksavreise i morgen - nyt dagen!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så heldig du var da, som fikk bloggegave. :) Flott uteplass dere har.

Joanna sa...

Flott uteplass og kjempe søte knapper :O)

Bestemors vindu sa...

Hei, og velkommen til Norske interiørblogger og som blogger. Dette er en spennende verden. Jeg har lagt ut en liten velkomstaward til deg, som du kan hente i bloggen min. Ha en fin uke og kos deg med sommer og blogging

silje-sin sa...

Gratulerer med ny blogg! Godt å få en blogger til fra østlandet, føler meg nesteb litt alene noen ganger;) Gleder meg til å følge deg videre:) klem fra silje.

Huset i skogen sa...

Gratulerer og velkommen inn i blogglandia! Morsomt å se at stadig nye kommer inn hit. Uteplassen deres bli skikkelig fin.
Ha en fin tur og kos dere:)

a home far away sa...

Vad snällt med gåva för att du startat en blogg:_
Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

Huset på kollen sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer, og for award! Gøy å vite at noen faktisk gidder å lese det jeg skriver om, og jeg er inspirert til å fortsette, og skal være flinkere til å kommentere hos andre nå som ferietiden er slutt :)