onsdag 13. august 2008

Hva gjør man men en slik trappegang?!

Sånn ser det ut når vi står i loftstua og ser nedover trappa. Trappa vrir seg ut til venstre på bildet, slik at man ser på veggen til høyre på bildet når man går ned. Den lille hylla der er jeg helt clueless om hva jeg skal ha på, det gamle ikea-bildet ble satt der da vi flyttet inn for 2 år siden, og jeg rekker ikke opp for å verken å tørke støv eller ta det ned ;) Alle gode forslag mottas med takk!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anemone sa...

Speil..., var nå den første tanken som slo meg. Speil øker romfølelsen, gir flott lyseffekt, og så kan man smugtitte litt på seg selv også på en god dag...

Gunhild, NO sa...

Hvis ikke du er fornøyd med hylla, kunne du kanskje få "bokset" den inn, om du skjønner hva jeg mener. Lage en rett vegg opp til taket foran hylla. (For hylla har kanskje en funksjon. Skjuler rør, el.?) På den nye veggen kunne du ha satt opp en fototapet eller et lerret med bilde av jentene dine for eksempel.
Men litt vanskelig å få hele inntrykket ut fra bildet.
Gøy å bli spurt om råd :)

Tulip sa...

Små spotlights som lyser mer opp ville vært bra tror jeg:)

Forøvrig synes jeg ikke denne trappeoppgangen var så ille, jeg da!

Lykke til..

Livet er heeerlig sa...

Lys og/eller speil. For å få trappegangen til å virke større...

Fjordgløtt, Siv Annette sa...

Hei!

Kjøp to kjøkkenskap dører med vindu og bygg de inn - så kan du ha et skap med mye pent til utstilling. Og da får du bort den innhuken på etvis....mitt forslag ;)

Lykke til.