mandag 25. august 2008

Vintergrønt på trappa

I går ble det endelig litt vintergrønt i pottene på trappa. To store runde sinkpotter på hver side av utgangsdøra med en pyramidebuksbom, en erica og en eføy i hver. Ser at det kunne gjort seg med et par store lykter her også :)


8 kommentarer:

A-mora sa...

Nydlig inngansparti. Skal du ha buksbomen ut i vinter i krukkene? jeg har to buksbom i krukker ved trappa , men jeg er usikker om de tåler vinteren i krukker. Fine lamper du hadde på forrige innlegget. Ha en fin dag.

Kari sa...

helt nydelig inngangsparti :)
For noen flotte stolper !!!

ha en fin dsg

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så fint det ble! Det er hyggelig med litt grønt ved inngangen :0)

Vibeke sa...

Ble kjempelekkert!!! :)

Miss.T sa...

Koselig inngangsparti du har. Det gjør seg med litt krukker på trammen.
Kjempeflott !!

Silkepapir sa...

Det ble kjempefint! Så lyktene du hadde kjøpt, slike har jeg også. De er så fine! Slik blir det når vi handler på lokale butikker;)

Du er jo skikkelig flink til å blogge, jeg har falt litt av lasset. Muligens etter gjerde-episoden, men mest sannsynlig en periode uten inspirasjon. Jaja:)

Karianne

Huset på kollen sa...

Hei,

Takk for hyggelige kommentarer dere!

A-mora: Jeg tenkte å prøve å ha de ute i vinter ja, de står litt skjermet ettersom det er overbygg over trappa. Det er ikke sikkert de tåler det allikevel da, ettersom de har herdighet 4 og det her strengt tatt vel er 6, pluss at jeg ikke er flink til å huske vanning ute når sommersesongen er over ;)

Living White sa...

Artig å oppdage en ny blogg:)

Jeg bare ELSKER inngangspartiet ditt. Slike søyler er bare kjempefine...Skulle jeg bygget hus og fikk velge, ville jeg hatt slike:)