lørdag 28. mars 2009

Bruktmarked

I helgen har jeg jobbet på et bruktmarked for barneklær og -utstyr, og handlet med meg litt derfra. Markedet arrangeres hver vår og høst, og det blir alltid mange kupp. Høstens kupp skrev jeg litt om her, og jeg er like fornøyd nå i vår. Jeg fokuserte på sommerkjoler ettersom begge snuppene elsker kjoler, og vi er superklare for vår og sommer tross 10 nye cm med snø.

Totalt kjøpte jeg 6 kjoler, én dansedrakt og én vårjakke (med prikker, like stas på klær som på interiør!), alt meeeget pent brukt, og betalte under 300 kr. 25% går til Redd barna og resten til selger, så det er bra deal for alle og et konsept som kan benyttes av flere :)

Rolig helg ellers, ingen planer, og det er superdeilig. Litt påskeblomster har vi her og der, og de har jeg selvfølgelig dokumentert i dagslyset. Vaskemaskinen durer og går, i ettermiddag venter en liten handleutferd. I tillegg er det bare en uke til påskeferie med påfølgende sydentur - nå er det bare å nyte tiden fremover! Ha en riktig fin helg allihopa :)
P.S. Gratulerer til Hege med bra eksamensresultat!

2 kommentarer:

Ann-Helen sa...

Så lurt!! Kjempesøte kjoler du fikk kjøpt!!

Anonym sa...

Ser ut som du har gjort et kupp der ja :o)
Gjenbruk er bra!

Takk for gratulasjon :o)
Kos til gulljentene fra tante ;o)

Hege.