søndag 8. mars 2009

Ventesøndag

I dag bare venter vi på at pappa i huset skal komme hjem. Vi gleder oss til å se han igjen, og også til å se hva han har med i kofferten fra USA ;) Ønskelista var joggesko, sommerkjoler og godteri, og så langt har han avslørt at iallefall det første er i boks, juhu!
Det snør og blåser, og vi har vært ute og måkt vekk de 10 cm som hadde kommet i formidag, nå er det vel klart for en ny runde med måka snart. Tiril slår i hjel litt tid hos en venninne, og en sylteforkjølet Thea har luren sin. Jeg har ryddet klær, og svinser rundt med kamera og tar blomsterbilder. Enda er det nok 3 timer til familien igjen er komplett, og de får vi fylle med middag og lek.
Må nesten fortelle om en deilig yoghurt jeg kjøpte på harryhandel sist helg. Kjøpte en 4-pakk med forskjellige varianter som heter Dröm, og én av variantene er jordbær-ostekake(!). Og det verste er at den rett og slett smaker akkurat det, en skikkelig god dessert :) De tre andre variantene i samme pakke er vanilje (yum!), jordbær-markjordbær (yum!) og karamell (blææ!). 3 av 4 - helt greit :) Ellers er harrytur ganske bortkastet for min del. Istedet for å tenke fornuftig, dvs kjøpe kjøtt og middagsting, ender jeg opp med nesten bare tomme kalorier - iskaffe, dessertyoghurt, sjokkis, kjeks og buffalo wings... ;) Velvel, moro med tur lell da. Ha en flotters ny uke :)

1 kommentar:

MonaLisa sa...

Ja tenker det blir stas å se far i huset igjen!! Alle er litt sånn på harry tur tror je. Man slår litt ekstra på stortromma og koser seg liksom. KOS deg i kveld med mannen din. klem