tirsdag 17. mars 2009

Vårdag!

For en deilig vårdag! Sola skinner, det er 9 grader og snøen smelter og smelter! Til og med fluene har begynt å våkne til liv, akkurat det er kanskje ikke det beste jeg vet ved våren, men et vårtegn like fullt. Jammen dukket ikke årets første marihøne opp også, og det inne. I forfjamselsen glemte jeg å ta bilde av den. Synd, for ettersom den satt på den prikkete duken var den jo akkurat riktig bloggifisert ;) Thea har tatt frem solbrillene, og atter ny omgang små påskeliljer blomstrer rundt omkring i heimen.

Jeg var en kjapp tur på et senter i dag, egentlig på jakt etter boblebukse til Tiril. Det var bare vårvarer å oppdrive, og ingen boblebukser dessverre, men en liten blomstrete tunika ble med hjem i posen til mor :)

Forøvrig blir jeg litt sprø av H&M iblant, og størrelsene der. I samme tur i prøverommet kan en topp i str 38 passe perfekt, samtidig som en annen topp i 40 ikke engang kan kneppes igjen over brystet... Er man heldig en dag kan man altså føle seg normal i størrelsen og kanskje bittelitt ålreit, men har man plukket "feil" ting kan det bli en prøvelse for selvfølelsen...

Nå venter dans for Tiril, hvilket betyr en deilig skravletime med andre mammaer for mor, og hjem til ferdig middag etterpå. Fruer er det jo i kveld også, og de skal få selskap av te og en ørliten sjokkisbit - en deilig avslutning på en super vårdag :)

4 kommentarer:

mettemaja sa...

Koselig vårstemning med påskeliljer :) Søt og tøff jente også!

Anka sa...

Herlig med løkblomster:) Roper VÅÅÅÅR. Tulla de er så god! Klem fra meg.

Hilde Iren sa...

Hei
Så hyggelig at du la igjen en hilsen på bloggen min og at du vil være med på trekning :) Kjempefin blogg du har, og så deilig med vårblomster! Her på sør-østlandskysten har det vært så deilig vær den siste uka, får reint håp om vår jeg :)
Hilsen Hilde

Anonym sa...

Vi har vært inne på bloggen din i dag, veldig fin må jeg si. Stilrent og gjennomført. Dere får kose dere i helga - blir vel fint vær tenker jeg. Takk for lånet av Ulf Erik i Florida. Hilsen Kari & Thomas