søndag 26. oktober 2008

Sverigehelg og engler daler ned i skjul

Eller, de lander på adventslysene våre :) Den kjære, lokale blomsterstua har fått inn disse kjempefine englene, og nå mangler det bare 4 hvite kubbelys på et fat for at årets adventsstake skal være klar!
Forøvrig har helgen vært tilbrakt et godt stykke unna, i Sverige hos familie. Veldig hyggelig (og hei til dere!). I går tok vi en liten runde i sentrum av byen de bor i, målet var å plukke kastanjer fra noen av de mange kastanjetrærne ved elven. En hel pose er med hjem, og i år skal vi nok tørke dem bedre enn i fjor. Erfaring fra i fjor tilsier at 1 natts tørking på varmt badegulv ikke er nok til å forhindre seriøs muggvekst etter noen uker i en vase...
I sentrum var det også et par fine interiørbutikker. Den ene måtte jeg bare ta bilder i - den var helt stappfull av ting, nytt og gammelt, og blondene til liftgardinen er nå i boks :)
På vei hjem ble det litt harryshopping før siste etappe hjem, og et utvalg godsaker er her vist sammen med blondeskatten :)
Må ellers innrømme at jeg er nybegynner både på awarder og utfordringer. På samme måte som jeg glemte å sende awarden videre for lenge siden, glemte jeg å videresende utfordringen jeg nettopp fikk ... Men jeg vil gjerne høre hva som gjør Lyst på livet glad for tiden, nå som hun har mye på programmet og lite tid til å fortelle oss om ståa på bloggen sin ;)
Nyt siste rest av helga, og sørg for god oppladning før en ny arbeidsuke da!

4 kommentarer:

simmas hus sa...

Heldige der som har vært i Sverige. Kjekt med litt handling der borte!
Klem Simmas Hus

sandra sa...

fin advents pynt!!

Eline sa...

Heisann, søte engler du hadde funnet til adventslysene. Svingte innom bloggen din og legger igjen en liten hilsen som takk for titten ;)

Lyst på livet sa...

Hei på deg kjære du :-)
Så hyggelig å være savnet ;-).
Det har vært andre ting enn blogging som har stått i fokus hos meg den siste tiden....og faktisk ikke noe å være glad over! Men nå går alt så meget bedre og jeg skal selvfølgelig ta utfordringen fra deg :-).

Klem Torunn