søndag 12. oktober 2008

Søndag summary

Herlig søndag! Vi har vært mye ute i dag, samboeren har vært superflink og beiset verandaen etter å ha vasket den i går. Så er det gjort for høsten! Han så på langtidsværmeldingen at det er meldt snø her neste helg, så da er det greit å være ferdig med så mye som mulig ute. Siste prosjekt er å flytte litt i bedene og få plantet noen løk, det bør vel gjøres i løpet av uka i tilfelle det er noe i den værmeldingen.Vi har også vært på familiemiddag hos mine foreldre. Julemiddag (!) faktisk, ribbe, pølse, kjøttkaker, surkål, ertestuing og hele pakka. En akutt lyst på ribbe hadde visst utløst den begivenheten. Veldig godt, og det er bare å glede seg til jul og mer :) Mamma har bursdag om ikke så lenge, så vi hadde med en liten gave til henne (så først etterpå at den engelen holder et totall og tydeligvis er en del av en adventsgreie, men pytt pytt):

Hun ble fornøyd, og det hele ble innviet som bordpynt under middagen. Det var den lokale Rema'en som hadde fått inn et parti av de minirosene før helga, og de kostet den nette sum av 10 kr pr stk! Dermed kjøpte jeg selvfølgelig et par til meg selv også :)

Nå blir det en ørliten bloggrunde mens sportsrevyen surrer i bakgrunnen, før sofaen inntas når Himmelblå starter!

4 kommentarer:

2store2smaa sa...

Hei igjen:)
Ja, ser nok ut til at vi hadde ganske lik smak både før og nå;)
Vinduene mine er i en litt rar størrelse, så alle liftgardiner må sys inn her. Bra å høre at det ikke var så vanskelig da! Håper de har igjen noen på Åhlens nå, så skal jeg få ei venninne eller evt slektninger til å kjøpe for meg:)

LYKKEBO sa...

For en flink mann! Så godt å få gjort litt ute før det er for sent..( i år!) Mmm julemiddag.. Å som jeg gleder meg! Vi spiser pinnekjøtt.. Og meg og min kjære har allerde lagd oss en avtale på at vi skal løpe å kjøpe med en gang det kommer inn i butikken! Og kose oss! Håper det ikke blir lenge til..He-he..

Ønsker deg en flott uke!!

Anka sa...

Hmmm... så koselig å drive litt i hagen:) Og tenk det får jeg muligheten til snart også. Og gjett hva... Da skal samboeren min få male terrassen, hi hi hi. god kveld.

Albertines verden sa...

Heisan. Bare å stikke innom, vet du. Trenger ikke vente til neste NAF-kontroll! ;0) Ha en fortsatt fin uke.