tirsdag 10. november 2009

Litt nytt og så smått tanker om jul

I helga var vi på vennebesøk i Trondheim, en veldig hyggelig tur! Jammen fikk vi besøkt et par interiørbutikker i løpet av lørdagen, og jeg har herved en ny favorittbutikk: Cornelias hus
Makan til lekker butikk! Bare så synd at vi hadde altfor liten tid der... Rakk akkurat å raske med meg to kremmerhus fra Maileg og konstatere at "her liker jeg alt!", før mann og barn påpekte at parkeringen gikk ut. En hel etasje fikk vi ikke sett engang! De har en fin nettbutikk, men det kan ikke sammenlignes med å gå i de flotte lokalene med nøye sammensatte grupper av varer og virkelig bugnende utvalg. Et must på neste Trondheimstur!
Blomsterbutikken i Byhaven hadde også utrolig mye fint og stooort utvalg i småinteriør. Denne lykta havnet i vinduet på badet:
Nylig slo jeg istykker svibelvasen min, som jeg har brukt så mye også til markblomster, men hva gjør vel det når man finner en så fin ny en :) Og svibler har jo kommet i handelen nå også, herlig!
Disse søte blondehettene passer til Norgesglass, og dette blir jo supert å fylle med julegodis.
Julebøkene har nemlig kommet krypende frem i kveld, og min favoritt er en som rett og slett heter Jul, og som Paul Løwe (SweetPaul) har noen fingre med i spillet på. Her er masse lekkert av mat, pynt og godis, og jeg kjenner at jeg snart må teste ut noen av nougat-sjokolade-pistasj-marsipan-yum-oppskriftene!
Jeg er godt i gang med julegaver, men det som begynner å haste nå er kalendergaver. Vil ikke bare ha smårask, samtidig som det blir dyrt (og man fort får utakknemlige unger...) av "ordentlige" ting hver dag. Kanskje noen har noen lure tips å dele vedrørende kalendergaver?

3 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Så herlige stoffer disse kremmerhusene fra Maileg er i!!
Men hva kan man bruke dem til? Jeg spør fordi jeg trenger noen idèer. Hihi. Jeg har et kremmerhus i sink. Den har jeg puttet noen fotgrafier i. Men jeg vet liksom ikke.... Hm...

Men uansett: Ha en fin dag!
Hilsen Liv ;O)

Livs Lyst sa...

Tusen takk for tilbakemeldingen! Lett at jeg skal prøve å sette svibler i kremmerhuset mitt! Det hørtes helt nydelig ut! Og til jul er det lov med litt ekstra "dill"!!!

Takk for tipset!!

Hilsen og klem fra Liv ;O)

OdaAnna sa...

Så fine kremmerhus. Og den boken så fristende ut:) Jeg skal også i gang med kalendergavene...men hat desverre ikke noen gode tips.men opplevelser innimellom er jo litt ok synes jeg. Baking, kino e.l. Ellers blir det mye pynteting her med to små jenter i hus. Ha en fin kveld!