lørdag 31. oktober 2009

Vår halloween i bilder

Vi startet dagen med gresskarlykt allerede fra frokost...
...før vi litt utpå dagen måtte ut og pynte trappa med lykter og flaggermus...
...endelig ble det sen ettermiddag, kostymet kunne tas på og en hel drøss av barn fra nabolaget gikk til samme fest... ...Thea var dørvakt hjemme, for anledningen som en liten kattepus (eller kanin, som hun insisterte på selv)... ...og hun delte ut godteri når gjenger som denne ringte på døra...
Etter en slik forventningsfull dag har Tiril lagt seg med 39 i feber, så nå er det vel virus i heimen her også. Men halloween er iallefall vel overstått!

5 kommentarer:

Christine C sa...

Ser ut som om dere har hatt en kjempefin halloweenfeiring - flotte bilder av spente barn! God bedring til jenta di :) Ha en fin søndag.

Silkepapir sa...

God bedring! Og takk for besøket av flotte barn på døra. En flott liten heksegjeng!
Hilsen fra oss nedi svingen. :)

rosaengler ❥ sa...

Tusen tusen takk for fint tips :)


Jeg syns KitchenAid er så utrolig lekker design messig, men nå står valget mellom den og Kenwood major?!?!?!?! kjenner at jeg blir dratt imellom disse to- usj for ett luksusproblem eller hva????

Living LaVida sa...

Så fin halloweenfeiring det ser ut som dere hadde!Flott gresskar og søte(og litt skumle)hekser :)Og ikke minst søt liten dørvakt-pus!
God bedring til den lille med feber!

Anka sa...

Så flotte og skummle jenter! Dette var sikkert stas:) Skal prøve meg på et gresskar til neste år, de blir jo ganske tøffe da. Ha en flott uke!