mandag 12. oktober 2009

Jomfrutur med KitchenAid

Joda, den lever opp til forventningene! Sjokolademousse og foccacia ble smekket sammen etter middag, og KitchenAid'en leverer. Digger den enkle utformingen, én spak på hver side, og at den er superlett å gjøre ren. Morgendagens pannekakerøre skal også få gleden av å vispes sammen i min nye venn :) Bildet over er fra helgens sverigetur. En herlig butikk stappfull av stæsj og antikviteter, som jeg tok noen bilder av/i på fjorårets besøk, hadde denne flotte oppsatsen utenfor inngangen. For å være ærlig la jeg ikke særlig merke til den da vi var der, var nok mest fokusert på å komme meg inn i selve butikken. Men en oppmerksom samboer utstyrt med kamera og et godt øye for fine (blogg)bilder fikk det med seg :)Etter å ha kikket i et par butikker, dog uten å bruke en eneste krone, ble det fika på en hyggelig kafé. Jentene er aldri lei å be på kake og saft!Tiril vet å kvitte seg med kakekalorier! Eller, hun skjenker vel neppe det en tanke der hun hopper og turner :)

Det er mye juleprat allerede i blogglandia. Jeg venter gjerne lenge ennå med å tenke julepynt, men gavene kan det være greit å forberede seg på. Jeg liker å gå på kjøpesenter, men ikke på slitsom gavejakt i desember. Netthandel er noe for meg, og første julegave er på vei i posten nå. Min lille nevø som er nesten 2 år når jula kommer, skal få et knakende fint verktøysett i tre fra Bo med barn:
Nå er det bare resten igjen... Vi har heldigvis ikke avskrekkende mange å handle julegaver til, og jeg har i kveld laget liste over navn og idéer til gave. Har du gode tips til ålreite nettbutikker av ymse slag, så nøl ikke med å tipse!

1 kommentar:

The Créme House sa...

Gratulerer med flott KitchenAid! God helg - klem fra Gro!