lørdag 17. oktober 2009

Prikkehylle

Krydderhylla på kjøkkenet har pyntet seg med prikker. Selve hylla, eggeglass og muffinsformer fra Åhlens, prikkete skål og skje fra GreenGate og målebeger fra Søstrene Grene, kjøpt i København i fjor sommer. Liker dette mye bedre enn karri og kanel :)I dag har vi gjort klart til vinteren ute. Siste rest av sommerblomster er kastet, og det er høstklart på trappa. Alle utemøblene er nå plassert i garasjen, dvs unntatt den minste benken, som får prøve seg en tur på trappa. Jeg har vært opptatt av symmetri på trappa, men nå var det på tide å prøve en annen variant:Foreløpig funker det bra :)

KitchenAid'en har fått kjørt seg i dag også. Måtte bake litt til lunsj, og det ble scones:Kjempegodt med ferske scones med pålegg (min favoritt: rømme og ripsgele), og enda bedre med kakao til. Og kakaoen må være den vi har brukt de siste tre vintrene, nemlig meksikansk Ibarra jeg kjøper fra Hervik. Nå ser det ikke ut til at de fører denne lenger, til min store skuffelse!"Gamle" blomstertyper dukker fortsatt stadig opp hos oss, dvs sånne jeg forbinder med gamle damer og som jeg har pleid å synes er kjedelige saker. Tidligere har jeg nevnt at jeg plutselig innser at Flittiglise og alperose kan være kjempefint, spesielt i hvitt. Nå har jeg jammen utvidet med begonia også, og en variant av ildtopp med små fine roser på hver blomst.En klassisk rosebukett ble med fra Rema i går, også den i hvitt med sarte rosatoner:Nå skal minstemor i seng, mens vi andre skal se på finalen i TVNorges matprogram, som vi tok opp på torsdag - god lørdag :)

1 kommentar:

Christine C sa...

Så flinke dere er som har fått ryddet bort sommeren...her står det fortsatt litt igjen men regner med å få alt på stell før snøen kommer, hehe. Føler på samme måte som deg angående disse gammelmodige plantene - blir bare mer og mer glad i dem...det må være at de minner meg om barndommen og bestemors hus :)
Ha en fortsatt fin helg.