søndag 29. november 2009

Første søndag i advent...

...og Tiril og jeg er fortsatt på sykehuset. Men nå er det siste natta! Har skjønt (litt sent) at det er trådløst nett her, så nå tester jeg sykehusblogging, med bilder fra heimen i går :)Årets adventsstakeløsning er kubbelys i fat med englene fra i fjor. Er det du som har heklet denne duken i sin tid, Monica? Kjempefin er den uansett, men jeg er litt håpløs på å stryke den, derav utsnittsbilde, hehe ;)
Sviblene har sprunget ut både her og der. For å være ærlig liker jeg utseendet mye bedre enn lukta...I dag har vi gjort en ukes lekser på en liten formiddagsstund på sykehuset. Heldigvis har Tiril klassekamerater i nabolaget, og både ukeplan, lekser og en stor bunke tegninger fra klassen har blitt levert i løpet av hennes fravær. Bli-frisk-gaver fra flere venninner har det også vanket, og det er godt for en syk kropp (og rørende for foreldrene!) å vite at det er mange som tenker på en :)

2 kommentarer:

Anka sa...

Kjempe fin adventsgruppe;) Så koselig med førjulstiden. Skal vel bli godt å få jenta deres hjem. Håper alt går bra. Ha en fin kveld og ta vare på hverandre.

Anonym sa...

Ja tror jammen det er jeg som har heklet duken hehe.. Godt bilde av jenta våres og jammen får du bursdagsgaven du helst ville ha ;o)))! Ha en strååålende bursdagsmandag og kos deg med familien hjemme!!!