mandag 29. juni 2009

Mer fra hagefronten

I knallvarmen i helga ble det frokost på stranda både lørdag og søndag. Det er jo bare genialt - nesten ikke folk, veldig hyggelig for både store og små, og minstemann sover som en stein når man kommer hjem igjen til hviletid midt på dagen.

I varmen kom også den etterlyste roseblomstringen:
Jammen ser det ut til at det kan bli jordbær i kurven også! Planen er å plante disse i et nytt bed som skal lages i et hjørne på det nye gjerdet.
Lavendelen kommer sakte, men sikkert. Vi har to etterhvert store planter av dette mellom rosene. Jeg har aldri klippet dem ned, men leste nettopp noe om at de ville komme enda bedre om man gjorde det på våren. Noen som har erfaringer? Jeg vil ikke teste ut dette, her må jeg være sikker før saksa eventuelt skal frem til våren!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oi hvilke nydelige roser!! :-)
Vi klipte ned vår store lavendel i slutten av april i år og den er allerede stor igjen! De liker nok det veldig godt!
Hils jentene og bror!

Monica

Prinsesse Elin sa...

For noen lekre roser. Sånne skulle jeg hatt i hagen min. Frokost på stranden høres helt idyllisk ut. Tror jeg skal prøve noe liknende i hagen for stranden er litt for langt borte. Forresten så blir det første gangen med frokost i hagen mener jeg. Å en gang må jo være den første:O) Ha en strålende god dag. Klem fra Elin:O)

Anka sa...

God morgen. Er det ikke en deilig tid vi er inne i? Jeg nyyyter:-D Nydelige roser... det er noe ekstra fint med roser. Så romantiske og delekate. Ha en koselig dag.