mandag 8. juni 2009

Litt nytt

Lyseblått har blitt en favoritt. Litt stæsj av den fargen har allerede funnet veien til kjøkkenet og tallerkenhylla, og i dag ble det jammen litt til - et herlig kjøkkenhåndkle og noen kluter fra Rice, samt litt lyseblått prikkete Green Gate.Tiril har kommet med friske blomster i dag også, og disse får pynte på tallerkenhylla sammen med litt lyseblått. Rart det skal være så mye glede i å pynte en hylle!? Man får vel tenke som mobbeofferet det stod om i Dagbladets Magasin for noen uker tilbake - "den som kan glede seg over lite, har mye å glede seg over". Noen ord å ta med seg, det der. Og det spirer og gror ute! Vi har stort sett bare to bed og noen potter, men igjen - det er stor stas med små gleder. Lavendelen og rosene er på full fart med blomster, og det er lett å finne igjen stedet der fuglebrettet med solsikkefrø hang i vinter :)
Thea er veldig glad i å leke med dukker og dukkevogn. Vi har til tider mus i garasjen, og i vinter har de bodd i hennes dukkevogn, med alt det ekle det fører med seg. Spist på dukkene har de også, makabert og ekkelt. Nå har hun derfor arvet min 30 år gamle vogn med tilhørende dukke, retro 70-talls i brunt og oransje og med matchende sengesett sydd av min tante. Stor stas og en ny favoritt :)
Må også nevne at det er en stor dag i dag; min bror og hans samboer har fått en datter, jeg har dermed blitt tante igjen og jentene har fått sin aller første kusine :)

2 kommentarer:

Anka sa...

Vil ogaå ha en tallerkenhylle... En dag:) Fine bilder du viser. Ja, det vokser og gror ute. Herlig årstid:)

Ingunn sa...

Så fine bilder og blogg.

Gratulerer masse med familieforøkelsen.

Ingunn :)