søndag 7. juni 2009

Dansehelg

Denne helgen har det vært avslutning på Tirils barneballett. Det betyr en del timer med øving og forestilling, både for Tiril og for meg, som har vært påkledningsassistent bak scenen. Men før forstilling i dag gikk familien minus meg på tur for å se etter rompetroll, bever og liljekonvall. Beveren uteble, men det ble uttelling på de to andre punktene: Og endelig er det markblomstsesong igjen - Tiril elsker å plukke dem, og jeg elsker å få dem :)

Etter dansen ble det grillings, etterfulgt av rabarbrapai - jepp, det er sommer!På interiørfronten foregår det lite for tiden, bortsett fra planlegging av en forestående Ikea-tur. Ser på nettsidene deres (som jeg forøvrig synes har blitt mye mer brukervennlige i det siste) at det har kommet en del nyheter, så det er best å være forberedt på alle eventualiteter man kan møte på i butikken. Jeg blir alltid så satt ut når jeg kommer dit av alt som er å se på, så en handleliste er greit å ha :)

Ha en fin sommeruke!

2 kommentarer:

Nabo'n sa...

Skrive inn paien i boka? :)
Og Ikea? Når? Hadde vært kult å bli med! :)
Digg avbrekk å lese bloggen din på jobb, også har du så mange fine bilder!!

Huset på kollen sa...

Hei kjære nabo,

Klart jeg skirver i boka! Og Ikea tenker jeg på fredag :) Vi kan jo prates (til og med kanskje over gjerdet!) før den tid!