søndag 24. mai 2009

Før og etter tallerkenhylle

Først må jeg bare si NAM! Jordbærsesongen er offisielt i gang for oss, jordbær og fløte til kveldskos 2 dager på rad nå :) I år skal vi klare å somle oss til å få rørt litt også, som kan nytes med vafler vinteren igjennom - trege som vi er har det kokt helt bort de siste par sesongene...

Så var det tallerkenhylla jeg elegant plukket med (-heisann, en tallerkenhylle du, jammen, den tar jeg, tamtitamti plystre plystre) fra bruktsjappa på onsdag. Den har fått tre strøk eggehvit, og med litt customizing av opphenget (som nesten gikk skeis!) er den på plass på kjøkkenet nå.

Veggen før:
Testing om hylla får plass:
Og endelig oppe (innholdet endres nok litt underveis, men tanken er kokebøker og dill):
Jeg er superhappy, kjapt og fint prosjekt, akkurat som jeg liker :) Ha en fin uke!

5 kommentarer:

moni sa...

tallerkenhyller er praktiske og nydelige. rett å slett smykker på veggen som jeg kaller dem:) det ble kjempelekekrt på kjøkkenet ditt:) Ønsker deg en nydelig mandag! klem monica

LYKKEBO sa...

Kjempe flott!Genialt med slike hyller! Var heldig og fikk tak i en på loppemarked for kun 20kr! Venter på litt maling! Herlig det første bilde:)

God kveld!

Bjørkely sa...

hei hei!
Jordbær ja, finns det noe bedre?? :)
Tallerkenhyller er jo et must nå, de er så flotte!

Anka sa...

Heiii! Takk for koselig hilsen. Og ja, det er godt å være "tilbake", hehe. Det var egentlig meningen å legge ut bilde av hele huset. Jeg gikk ut ogskrudde på kamera og gjett hva... tomt for batteri... Typisk! så da ble det heller bilde av inngangspartiet med mobilen. Men det kommer:-) Så fin tallerkenhylle, den ble sikkelig lekker! Kos og klem.

mettemaja sa...

Så koselig hylle :) Svarer seint, men godt...teppet tror jeg er fra Cath Kidston...