lørdag 16. mai 2009

Kjøkken

Jeg er på plass i sofaen med en god blandings av Eurovision og fotball på tv'n. I dag har det vært familiefeiring av Tiril, med diggers grillmat og kake og jordbær på verandaen. Det kom bittelitt regn, men hva gjør vel det når man kan sveive markisa ut helt og sitte lunt og tørt under :)

For et par dager siden var kjøkkenet ryddet og nyvasket, og jeg benyttet anledningen til å ta et par bilder.
Jeg er veldig fornøyd med kjøkkenet, og savner det fort hvis jeg er borte noen dager :) Det funker fint, passe med benkeplass, spiseplass til oss fire og fin plassering av vask, kjøleskap og koketopp/stekeovn i forhold til hverandre. Det mangler fortsatt fliser over kjøkkenbenken, jeg har ikke vært sikker på hva jeg ville ha. Bra vi ikke slang opp noen da vi flyttet inn ettersom smaken da var ganske annerledes - kjipern med limegrønne mosaikkfliser for eksempel, som fort kunne ha blitt resultatet. Nå er jeg fast bestemt på subwayfliser, som disse lekre her med hvit fuging: Bilde: http://hammerogmalekost.blogspot.com/
Her er siste tilskudd til kjøkkenbenken - en brødrister som gir Mikke Mus-ansikt på skivene... Gave til Tiril, hun ønsket seg nemlig så veldig en brødrister til bursdagen sin!
Jeg har i dag fått låne noen nydelige quiltede putetrekk som løfter og lysner vår mørke svarte sofa, kjempefine :)Nå er Alexander neste mann ut i finalen, så det er på tide å fokusere på heiinga!
Ønsker alle en fin 17. mai i morgen!

1 kommentar:

OdaAnna sa...

Skjønner godt du er fornøyd med kjøkkenet ditt, det er lekkert:) Ønsker deg og dine en flott dag i morgen:)