lørdag 4. juli 2009

Lørdagskveld

Igjen en deilig sommerkveld etter gårsdagens vanvittige tordenvær! Klokka er halv elleve, det er 23 grader og fantastisk fint lys. Vi har en hyggelig stund på verandaen etter lang dagstur i konfirmasjon i dag. Aviser, godt drikke, litt snacks og en liten bloggerunde.

Uteputene er fra Danmarksferien i fjor, og jeg liker dem godt (seffern, de er jo prikkete!). I finværet har jeg vært sløv med å ta dem inn om natten. I løpet av arbeidsdagen på torsdag kom en særs lokal og kraftig regnbyge, og de ble søkkvåte. De er ikke vaskbare (veeeldig praktisk da...), og nå er de skjoldete under og lukter fuffens. Altså, operasjon kjøpe-nye-FINE-og litt-tykkere-kanskje-uteputer må iverksettes! Det betyr en Kid-Princess-Jysk-runde til uka :) Så en jordbæroppdatering: Det kommer MASSE bær, og de første begynner å bli røde! Nå må fuglene holdes unna, så kan vi kanskje nyte litt egenprodusert dessert snart :)

I kveld blir det lakenskrekk, for dette er bare en nydelig varm og vindstille kveld, og spesielt det siste er det lite av på kollen. Fortsatt god helg!

1 kommentar:

silje-sin sa...

Hei! Så fine utebilder! Litt av et sommervær vi har hatt den siste tiden! Men nå ser det ut til å bli væromslag her, og det er greit for meg. Jeg jobber fortsatt og det er SÅ varmt på jobb! Men håper jo varmen kommer tilbake da:) Jeg bladde meg gjennom bloggen din i går, koste meg med det hele kvelden. Skal fortsette i kveld:) Jeg har vært på senvakt og skal på i morgen kl 07, men legger meg ikke helt enda:) En nydelig blogg har du ihvertfall! Og en ting til, de rosene dine som hadde drysset av, sånne har jeg også! Winchester Cathedral heter de, og tåler visst ikke stort.. Kjedelig. Ha en fortsatt flott helg! klem fra silje.