torsdag 30. juli 2009

Feriens interiørshopping...

... ble jammen billige greier! Her er alt jeg har handlet; en ensom lyseblå og herlig prikkete bolle til den voldsomme sum av 45 kroner!

Tiril falt for denne hesten fra Rice hos Små Ting på Bryggen i Bergen. Flere som kan like prikker ser det ut til :)
Før ferien rakk jeg å pimpe litt med blonder igjen også. De brune liftgardinene i loftstua var helt bleket på baksiden og klare til utskiftning. Jeg har lett en stund etter samme lift som jeg pimpet til hjemmekontoret, og endelig fant jeg. De er fra Kid, og 90 cm passer bra inni vinduene våre. Alle jeg har hatt før har hengt utenpå, og det synes jeg ikke så mye om lenger.

Før: Etter:Jeg henger opp liftgardinene først, før jeg tråkler på blondene - hur enkelt som helst :) Det er ikke så lett å ta fine vindusbilder når det er lyst ute, men rommet ble mye lysere og lettere og jeg er fornøyd.

8 kommentarer:

Anka sa...

Hei og takk for koselig kommentar på siden min:) Så fin liftgardinen ble! Skulle ikke mere til så ble den så lekker. Smeltet da jeg så de gamle trehusene i forrige innlegg, ny-de-lig! Klem

Jeanette sa...

Utrolig hva en ny farge på gardiner/liftgardiner kan gjøre med et rom.

Ble kjempe lyst og fint hos deg.
Ingen dum ide med å tråkle på blonder nederst for å gjøre dem mer personlige.

;o)

Christine C sa...

Så fint det ble med blonder på liftgargdinene dine; da ble de straks mer personlige.

Fortsatt god sommer til deg

Bjørkely sa...

heia!
Den flotte skålen, også blitt med meg hjem fra ferie. :)

borghild sa...

Hei!
Så utrolig fin den bollen var! Og så billig!!! Kan jeg spørre hvilket merke det er, og evt hvor den er kjøpt??
Du skjønner, jeg har selv vært på prikke-shopping i dag, og kjøpt lyseblå badematte og lyseblå håndklær, alt med hvite prikker, så en slik skål hadde jo vært prikken over i'en (he he...;) Klem fra Borghild:-)

LYKKEBO sa...

Ååå det var fint med den lille blondekanten på bunnen! Ble jo virkelig prikken over i`en!
Høres ut som en koselig tur dere har hatt i Bergen...Jeg er sjelden i sentrum.. Den butikken du snakket om på bryggen har jeg faktisk aldri vært i, bare kjørt fordi! Jeg får leke turist i egen by en dag tror jeg;)hehe..

Klem

Stempelguri sa...

Hei på deg :) og takk for i går!! Koselig å komme på besøk til dere!!.. og prate litt interiør også, hi ;) Skal jammen reise på Kid og se om jeg finner sånne liftgardiner, og pimpe litt jeg også :D
Feriehilsen fra Cesilie

Aina's sa...

Hei! Har funnet bloggen din! Og så fint det ble med de nye liftgardinene! Høres ut som dere har hatt en fin ferie. Her har vi jobbet oss igjennom sommeren, og ser frem til å kunne ta noen dager i august. Idag har vi hatt besøk av felles kjente:O)Ha en fortsatt fin uke. Hilsen Aina (i Ås)