onsdag 15. juli 2009

Gamle Nille-saker...

...får nytt liv. Dette er egetlig et julefat, kjøpt for noen år siden, men det har fått en ny vår som verandafat, perfekt passende til Green Gate:
Ferielektyren har ankommet, hviiiilken skal jeg velge først?!
Valget faller nok på gode gamle Marian Keyes, irsk humor og romatikk pleier å funke bra :)

Kan ellers melde om en særdeles aktiv dag. Dagen startet med hyggelig brunsjbesøk. Så har det gått slag i slag med vindusvask, ferdigstillelse av jenterommene, opphenging av nye liftgardiner i loftstua og litt maling ute. Til og med et par småprosjekter inne som har stått på vent i ...eeehh... 3 år, helt siden vi flyttet inn, har fått endelig avslutning i dag. Bedre sent enn aldri, og utrolig tilfredsstillende når det til slutt er gjort!

4 kommentarer:

Anka sa...

Jøss så flink du har hver da! Er det ikke herlig når man får "ånden over seg"? Kom hjem fra ferie i dag. Etter at kofferten var pakket ut gikk jeg i haven for å luke... Slappet av i en uke så da var det godt å få være litt aktiv igjen:) Kos deg videre flinka.

Anonym sa...

Imponert! Siste dag før ferie på meg i dag, så måtte ta en titt innom deg før jeg dro:-) I morgen reiser vi til Italia, kan nesten ikke vente. Snakkes ila ferien, håper å få tatt oss en tur på besøk. God tur til dere alle 4. Klem

Anonym sa...

Ups, og klemmen var fra trøndelagen:-)

Anonym sa...

Så fint det ble med skinna i taket.
Hilsen brunsj gjesten.