søndag 18. januar 2009

Liten oppdatering

Med mye å gjøre på jobben, som også innebærer en tur innom der i helgene, merker jeg at det blir mindre blogging. Men her er iallefall en liten status fra kollen. Gårsdagens store event var Disney on ice prinsesseshow, Tiril og jeg var der sammen med venninne Silje og hennes mamma. Bra show, men jentene var vel så opptatt av godteri og alt stæsjet som var tilsalgs OVERALT der inne. Og det til vanvittige priser; hva med 100 kr for en bøtte popcorn og 95 kr for en slush (riktignok i en prinsessekopp)?!? Vi kjørte buss til og fra byen, og rakk en tur på burger King før hjemturen, en riktig hyggelig "helaften" ;)

Når man har mindre tid til å stelle hjemme, får man behov for å fikse litt når tiden tillater det. Så etter mørkets frembrudd i går tok Thea og jeg en gåtur til Rema for å kjøpe blomster. Er så fornøyd med blomstene de tar inn, godt utvalg og billige avskårne. Siden vi gikk måtte vi har noe som tåler litt kulde, og det ble 2 bunter tulipaner i blekrosa. Mye glede i en bukett friske blomster i følge med noen tente lys en mørk kveld! Ellers lurer jeg litt på om den kommende Ikea-turen også skal innbefatte handling av stol. Iallefall skal jeg prøvesitte en Lillberg: Det er til høyre for stuebordet (se bildene nedenfor) vi vurderer en stol. Den må ikke være dominerende, for jeg liker det åpne preget som er i stua nå. Lillberg synes jeg kan virke liten og åpen og dermed kanskje passende. Fargen er jeg også usikker på, den finnes ellers med hvite puter og bjørk stamme (som jo kan males hvit feks). Iom at vi har flere innslag av svart tror jeg kanskje den helsvarte ville være ålreit. Ser for meg en hvit Ludde oppi for å myke opp litt. Kanskje kjøpe hvite trekk i tillegg? Noen som har noen formening? Regner vel forsåvidt med at de fleste interiørbloggerne ville gått for helhvitt... Neste post på helgeprogrammet er bursdag hos mine foreldre, hyggelig med familieselskaper :) Ha en fortsatt fin helg og en strålende arbeidsuke!

3 kommentarer:

OdaAnna sa...

Hei:) Alltid vakkert med tulipaner i hus. Eldstejenta her var på Disney on ice med mormor og morfar på torsdag. Hun kom hjem med resten av popcornboksen, og jeg trodde ikke det var sant da jeg hørte prisen! Siden det var på tur med mormor kom hun også hjem med smykke,tryllestav og leke til lillesøster...sånn er det på tur med besteforeldre;) jeg likte veldig godt stolen i svart! Tror det hadde blitt kjempefint!!

dentinista sa...

Hei,
svart ser jo ut til å passe bra hos deg!! Vi var også på Disney on Ice igår, rene bloggtreffet....
Fortsatt god søndagskveld!!
Mvh

HH sa...

Og vi var der i dag! Det er helt utrolig hva de tar seg betalt for spesielt popcorn og drikke. På kanten, spør du meg! Tror at det blir teatertur neste gang, for nå holder det for oss en stund.. (dette var fjerde gang på rad, tror jeg..) Tror stolen blir kjempefin, og er den ikke ganske rimelig også?