lørdag 31. januar 2009

Helg og Sagen Vintage Design

Dagens innlegg starter med et bilde av noe av det første jeg kjøpte til huset her før vi flyttet inn, to hvite hjerter i keramikk tror jeg, med chubby engler på, til å henge i vinduet. Litt rart at jeg kjøpte dem da, siden jeg på den tiden var utrolig opptatt av Bonytt-stil, stramme linjer og minimalistiske møbler i svart, skinn og stål. Det må ha vært min indre romantiker som prøvde å komme seg frem i form av dette impulskjøpet ;)
I lokalavisa i dag var det en reportasje om mannen bak Sagen Vintage Design, har bor visst i dette området. Jeg har flere av hans flotte kort, og det var gøy å se at det faktisk er en mann som har plukket opp dette behovet vårt for nostalgiske motiver, gjerne ispedd en aftenbønn (selv om kona er med og velger motiver, ifølge reportasjen). Jeg har forsøkt å finne reportasjen på avisens nettsted uten hell, så jeg legger ut noen av bildene her. Ett av bildene er fra Sagens stand på interiørmessen sist helg. Jeg var ikke der, men bildet viser at det var en flott stand, ser ut som en nydelig stue med hvitt panel, rammer med hønsenetting og flotte kort, hortensia, shabby chic kommode og det hele :)
Her er helgens dose blomster- og pyntebilder. Noen nye servietter, Jeanne D'Arc-krokus og tulipaner er alt som skal til for helgelykke, og når huset attpåtil har fått seg en vask, ja da er det bare stas ;)
Og her er ett favorittbilde, det er av mine oldeforeldre med farmor da hun var 4-5 år, på fisketur med en jevnaldrende kamerat av farmor. Farmor er født i 1924, så det er nok fra slutten av 20-tallet. Fiskestangen er av typen hjemmelaget. Farmor har strikkejakke og skjørt eller kjole med kapper, og de koser seg med en liten matbit på en fin sommerdag ser det ut til. Superfint i denne rammen, som jeg har kjøpt i en av mine favorittbutikker, Gavehjørnet Inspira på Mysen. Damen bak butikken har forøvrig nylig startet en blogg som også er på NIB, under navnet Inspira. Sjekk den ut :)
Avrunder med et bilde av en fornøyd Thea som spiser kveldsmat etter halvannen times lek ute i kveld, med akebrett og spark.
Ha en fortsatt fin kveld!

1 kommentar:

MonaLisa sa...

ja det er noen som bare "har det" liksom. Sagen ja... litt av ett varesortiment! Og lille snuppa da - så go`. Klem