søndag 11. januar 2009

Tirils rom

Tenkte å vise litt fra Tirils rom i dag. Bildene er fra før jul, etter en heftig rydderunde for å gjøre plass til julegavene. Som det lett kan sees bor det her en jente som er veldig glad i rosa og prinsesser, men som samtidig har plass til en ManU-plakat ;) Pulten fikk hun for et års tid siden, den brukes egentlig lite foreløpig. Unntakene er hvis hun er våken før oss på ukedagene, da sitter hun her og tegner. Men nå i den mørke årstiden er hun murmeldyr og våkner ikke før vi har gjort inntil flere vekkingsforsøk ;) Maling med vannfarger står høyt i kurs her for tiden, hos begge jentene. Tiril ble inspirert av han Øistein som har små tegnesnutter på barne-tv, og tryllet frem Flagre i går: Ellers har jeg fylt opp med chick lit etter å ha vært på en billigsjappe her i nærheten. De kjøper varepartier fra havarerte transporter, og man vet aldri hva de har. Denne gangen hadde de blant annet haugevis med bøker, alle til 10 kr. Jeg kjøpte disse 4 plus én til i samme sjanger, samt en hardcover Nick Hornby. Nå skulle lesingen på senga være sikret en god stund :) Jeg er veldig glad i sånne "damebøker" på senga, det er underholdende og mye å kjenne seg igjen i, og fritt for vold og krig.

5 kommentarer:

Anette sa...

Heisann! :-)
Det var et koselig rom! Artig at det ikke bare er prinsessesaker også da - men at det er litt fotball der også...

Ha en fortsatt fin søndag! ;-)

Cathrine sa...

koselig jenterom... å sjarmerende maleri. er så koselig når ungene lager slike ting selv..

schnuppa sa...

Så koselig rom hun har:) Ser ut som vi har lik planløsning på husene våre, er artig å se hvordan andre har innredet rommene:)

Anka sa...

Så koselig jenterom. Det lyser hvertfall jenterom! Herlig barnetegninger. God kveld.

HH sa...

Fint rom! og smart løsning med gardinene. Har du brukt panellenger og rullegardin? (ser ikke så godt på bildet!) Har et lignende litt smalt vindu på det ene barnerommet vårt, og har ikke funnet noen god løsning - før nå!!