søndag 10. januar 2010

Bestemorarv

Bestemoren min døde i høst, og i dag har mitt fineste arvestykke etter henne kommet opp på veggen. Det er et gammelt bilde, en slags plakat, som alltid har hengt over hennes seng. Husker den godt fra mange år tilbake da både jeg, kusiner og fetter og lillebror byttet på å få overnatte hos bestemor som bodde i samme bakke som oss.

"Gott schütze unsere Kinder" står det på den, og rammen er gammel og original. Også da bestemor flyttet i omsorgsbolig hang den godt synlig fra sengen hennes. Nå henger bildet ved min seng :)

Nok en fin helg er snart til ende, jeg runder av med å lage dobbel porsjon rundstykker til ukas matpakker og kveldsmat. Kjøkkenhylla har fått ny glassmuffins fra Søstrene Grene og billetter til Muldvarpen på Trikkestallen senere i januar, begge deler stas :)I stua er et etterlengtet prosjekt endelig i gang, nemlig prosjekt "vanskelig tv-vegg uten fremskritt på 3 år..." (omtalt her). Ble nesten ferdigstillelse, men nok en Ikea-tur må til før alt er på plass. Vi er veldig fornøyd så langt, men bilder kommer først når det hele er komplett :)

Været har vært helt supert i dag, "bare" 10 minus og strålende sol. Alle andre i familien har vært på skitur, i flere omganger, min tid ute i dag har bestått av to turer med søpla... ;) Jeg har da stått inne og tatt bilder ut, det teller kanskje noe?! Neppe... Men jeg har hatt en strålende dag uansett, synes det er toppers å pusle rundt med småprosjekter inne en hel dag.

God ny uke!

3 kommentarer:

Anka sa...

Så fint at du har et bilde du kan se på å tenke på din bestemor. Herlig med ting som betyr mye for en. Ønsker deg en god kveld.

Anonym sa...

Så fint bilde, og så godt å vite at det tilhørte din bestemor...
"Verdien" blir uerstattelig da.

Ønsker deg en fin uke.

klem jeanette

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, et sånt bilde er jo et flott minne, og kanskje senere kan det bli det for dine barnebarn! Det er nok langt frem i dag, men jeg snakker av erfaring!!! På rommet til mine barnebarn har jeg hengt opp noen gamle bilder, og kanskje vil de være av like stor betydning for dem en dag, som dette er for deg? Det er litt rart å tenke på!

Hyggelig blogg du har - jeg kommer gjerne innom igjen!

Klem cathrine :-)