mandag 27. april 2009

Brudepikekjolehjelp

Vi skal i bryllup 30. mai, og Tiril og 2 jenter til skal være brudepiker. Da skal de jo ha like kjoler, og bruden vil gjerne kjøpe kjoler som jentene kan ha som minne fra dagen og bruke etterpå. En brudepikekjole koster fort en tusenlapp, og nesten like mye å leie.

Det bør vel være mulig å finne noen enkle hvite kjoler til en rimeligere pris som kan være fine brudepikekjoler? Jentene er ikke like store, så det er også en utfordring å finne lik kjole i str 128, 134/140 og 152. Designmessig tenker vi enkelt og sommerlig, feks á la de på bildene nedenfor (bilder fra abelone.no). Vi har lett i drøssevis av nettbutikker uten hell så langt. Er det noen som har tips eller idéer så er det fritt frem å komme med dem!

3 kommentarer:

susan`s side sa...

Ebay!! Der finner du masse brudepike kjoler til en billig penge

Anonym sa...

I den siste Elloskatalogen, var det mange søte kjoler i den stilen der. Fant de ikke på Ellos sin nettbutikk, men det kan hende den har kommet inn dit nå. Lykke til i jakten.

Anonym sa...

Hei :)

Jeg sjekket opp vår søkeranking på nett og kom over din annonse.

Jeg driver www.abelone.no og så dette. Vi har brudepikekjoler i str 128,134 og 152 i 2009 kolleksjonen. Se i vår nettbutikk www.abelone.no

Med vennlig hilsen
Lena
Abelone Collection