lørdag 24. april 2010

Om gardiner og å stoppe opp og lukte på blomstene

For en deilig lørdag! Småkald vind, men varmende sol, og verandadøra på vidt gap. Nye lette sommergardiner har ligget i skapet en stund i påvente av skikkelig vårvær (og å bli lagt opp og strøket...), og i dag kom både været og arbeidslysten. Fornøyd med resultatet, håper arbeidslysten rekker til en vindusvask i morgen ;) Spisestuebordet har også fått ny duk, ikke akkurat nystrøket, men fin lell:
Lyst og lett på både blomster- og serviettfronten også:
Et lite bilderas fra min mikroverden der altså. Kanskje ikke så store og viktige ting, men som jeg har sagt før har en mye å glede seg over når en kan glede seg over lite. Jeg er ivrig leser av alle helgebilag, med A-magasinet som favoritt og Dagbladets Magasin som en god nummer to. Også i denne ukas utgaver er det historier der som får ting i perspektiv. Jammen er man heldig som er født der man er, bor der man bor, opplever lite sykdom, har et trygt og ganske A4-liv sammen med de som er viktigst i verden. Det er luksus å kunne bruke energi på å glede seg over blomster, små samtaler rundt matbordet og hverdagslige småting, og stoppe opp iblant og huske på det. Fortsatt god helg!

3 kommentarer:

Ruter & Hjerter sa...

For noen flotte gardiner du har! Bilagene er et must for meg ogsåå og ja en skal være takknemmlig for alt en har! Du har en flott blogg!
God helg!

Anka sa...

Hei, Har også fått opp sommergardinene i dag og lyserosa tulipaner akuratt som deg:) Herlig å gi stua et lite løft.

Serviettene var kjempe fine, hvor har du kjøpt dem?

Håper du har hatt en fin helg.
Hilsen Ann-Kristin.

Anonym sa...

Takk for påminnelsen, man trenger det innimellom! Har begynt nedtellinga til husmorferien vår neste fredag! Klemmm