mandag 29. mars 2010

Gult er kult

Noen herlige typer har flyttet inn, og er like fornøyd med påskefri som resten av husets beboere :)
God påske!

søndag 28. mars 2010

Sykkelpikene

Dagbladet Søndag har alltid masse fine bilder og reportasjer om livsstil, hus og heim. Så også i dag, og i tillegg en liten sak om sykkelpikene.no. Jeg måtte sjekke ut, og det var et spennende nytt bekjentskap :) Som den prikkejenta jeg er, falt jeg selvfølgelig litt ekstra for dette setetrekket:

Man kan også vinne sykkelhjelm av typer du nok aldri har sett før - jeg er med :)

lørdag 27. mars 2010

Drømme, drømme...

...og ute regner det...
Da blir vel iallefall snøen borte raskere :)
(bilde fra mai 09)

lørdag 20. mars 2010

Helgehilsen

Som alltid er det digg med lørdag! Vi har hatt en uke med én person i minus og én i pluss. Selv om det kommer ut i null, har det vært en del å styre med for meg. Nå er imidlertid lørdagskvelden endelig her, og pizza er spist, lys er tent, etter hvert skal barna i seng og fire lørdagsaviser og Minde marsipanegg venter i sofakroken :)
God lørdagskveld!

tirsdag 9. mars 2010

Tikk takk

Innså nettopp at det er påske om knappe 3 uker - what? Riktignok har vinteren vært eviglang og jeg lengter etter vår, men plutselig gikk tida veeeldig raskt her.
Uansett, ingen krise! Må skru opp jobbetempoet litt så ting blir gjort før påske, men on the bright side: finefine vårblomster i stua, vårjakke på gåtur i dag og stadig mindre snø ute.

I tillegg betyr påske at vi snart kan ta frem de fine påskeeggene, fylle dem med påskemarsipan og la jentene lete seg frem til dem :) Fortsatt god påskeventetid!

søndag 7. mars 2010

Lesestoff

En svipptur innom Narvesen i dag, og vips, 3 digge svenske interiørblader i posen. Ja til, lys, ja til vår, ja til blomster! Disse bladene og vårsola de siste dagene får fart på vårlengselen, og i påvente av at det skjer ting ute fyller jeg stadig på med blomster inne.

Noen flere bilder har også kommet opp på "den vanskelige veggen", som nå ikke lenger er vanskelig, bare fin :) Stadig bytter sinkhus, bilder, lys og dilldall plass på skjenken, og sånn kommer det nok til å fortsette.Nå venter den kjedelige men nødvendige utrydningen av ukas hybelkaniner...

tirsdag 2. mars 2010

Snø på en solskinnsdag...


...og det attpåtil inne! Tiril har klippet snøfnugg på skolen, og de pynter så fint opp verandadørene.
Jeg har hatt hjemmekontor et par dager, og i det fine lyset måtte jeg jo knipse litt i heimen.
De navnløse gullfiskene har flyttet, iallefall midlertidig, fra Tirils rom til stua.
Sikkert artig for dem med litt mer liv, men spennende å se om det blir mer algevekst fordi de får mer lys. Og hvis det er sant at gullfisker har håpløst dårlig minne, kan det jo hende de er likeglad med hele flyttingen :)Et lite bånd i lyseblått med hvite priker har kommet opp på veggen i dag, til deler av all kunsten som produseres både hjemme, i barnehage og på SFO.I går hentet vi pakke fra Panduro, og jammen var det noen bokser på salg som også fikk komme hjem til oss. Så langt er disse to tomme, mens den største i settet er fylt med sakser, bånd, limputer og klippestæsj som jentene bruker.
På søndag var det selskap for Thea som nettopp har fylt 3 år, og litt pynt får henge noen dager til, liksom strekke festen litt lenger. Nå er det kortlaging og klippetid i stua før det er leggetid på minstemor, og jeg får hjelpe til litt - ha en strålende aften!